Conference agenda

ICT congressen

Dutch Digital Architecture conference (LAC)

The Dutch Digital Architecture conference (LAC) is the most comprehensive event for Digital IT, Enterprise and Software architects and professionals, users, CIO’s and vendors. Every year around 400 people gather for 2 days, attending international top keynote speakers and over 60 track sessions, round table sessions, speaker corners etc. The LAC is initiated by the Dutch Architecture Forum (NAF) and is organized by the NAF and CKC Seminars. Please find more information here: www.laccongres.nl

Test Automation Day

Test Automation Day is a key meeting place for Test Professionals and Executives from leading IT organizations. The event features an inspiring day of talks and workshops by international speakers focused on Test Automation Innovation. Learn more about innovative automated testing methods, technologies, strategies and tools. Besides world class keynotes, best practices, academic updates and workshops, we will organize a professional test tool lab to explore innovative tools & opportunities. Initiative and congres organization CKC Seminars More information: www.testautomationday.com

Continuous Delivery Conference

The Continuous Delivery Conference is an annual top-level Conference initialized to address the many changes that impact how we produce and deliver quality software today. Initiative and congres organization CKC Seminars More information: www.continuous-delivery-conference.com

 

Project Management congressen

IPMA Jaarcongres

Het langstlopende congres met de laatste ontwikkelingen in het projectmanagement vakgebied. Met ieder jaar een uitdagend en actueel thema vertolkt door topsprekers uit binnen- en buitenland. Met aansluitend een van de hoogtepunten van de PM community in Nederland, het IPMA Project Excellence Award Gala Diner. Organisatie van dit congres, CKC Seminars. Meer informatie: www.ipma.nl/activiteit/ipma-jaarcongres

Projectmanagement Parade

De Projectmanagement Parade is al meer dan 10 jaar lang hét evenement voor de PM community in Nederland. Met een breed spectrum aan relevante ontwikkelingen, uitdagingen en best practices waarbij het accent ligt op: van, voor en door de Project Professional.
De moderne Project Professional dient zich constant bewust te zijn van alle factoren die de waarde en het doel van het project beïnvloeden. Te veel focus op het projectresultaat kan ook een risico zijn. De projectmanager van de toekomst moet dan ook een “open vizier” hebben alsmede een goed werkend paar “voelsprieten”. Open voor verandering van koers, van doelen, van aanpak, van inzichten…
Meer informatie: www.projectmanagementparade.nl

PPM Jaarcongres

Het PPM Jaarcongres is de plaats waar PPM professionals een dagje bijtanken en de laatste ontwikkelingen delen onder collega’s. In 2004, zijn we het eerste PPM Jaarcongres begonnen met PPM als ‘missing link’ tussen strategie en projecten. Maar past dat nog wel?
Is PPM een oplossing voor organisatievormen die langzaam uit onze maatschappij gaan verdwijnen? Of is PPM een instrument om veranderingen in de markt te beïnvloeden en de eigen organisatie daarop voor te bereiden? Welke toegevoegde waarde wordt van PPM verwacht en hoe kan PPM die leveren? Ofwel: wat is de business case van PPM? Organisatie van dit congres, CKC Seminars in samenwerking met PSolutions. Meer informatie: www.ppmjaarcongres.nl

PMI Netherlands Summit

PMI Netherlands Summit is the platform for ambitious Project, Program and Portfolio professionals. To inspire and to be inspired!
The program provides high quality content to the project management community, presented by national and international thought leaders and experts. Founded by the PMI Netherlands Chapter and organized by CKC Seminars.
More information: www.pmi-netherlands-summit.com

HRM congressen

Jaarcongres met expositie HRM in de Zorg

HRM in de Zorg is, met jaarlijks circa 350 bezoekers, al jaren hét platform voor directie, HR- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn, zoals ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, thuiszorg-organisaties, instellingen voor de gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg, zorgverzekeraars en zorgkantoren. Organisatie en initiatief van dit congres, CKC Seminars.
Meer informatie: www.hrmindezorg.nl

Jaarcongres met expositie HRM & het Onderwijs

Met jaarlijks ruim 200 deelnemers – het platform voor directie, HR, bestuurders en schoolleiders werkzaam in de onderwijssector en kinderopvang. We bespreken alle ins en outs van personeel en organisatie binnen het onderwijs, van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs (WO).
Initiatief en organisatie van dit congres, CKC Seminars.
Meer informatie: www.hrmenhetonderwijs.nl

Jaarcongres met expositie HRM in de Overheid

HRM in de Overheid is het platform voor & door HR professionals, directie / bestuur en gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Zoals gemeenten, provincies, Rijksoverheid/ministeries en landelijke overheden zoals waterschappen, politie, brandweer, ZBO’s, belastingdienst, veiligheidsregio’s.
Initiatief en organisatie van dit congres, CKC Seminars.
Meer informatie: www.hrmindeoverheid.nl

Jaarcongres met expositie HRM in de Overheid BELGIE

HRM in de Overheid is – met jaarlijks 700 bezoekers – het platform voor HRM professionals, directie & bestuur en lijnmanagers van de Vlaamse overheid en de lokale en provinciale besturen. De publieke sector is sterk in beweging. Het slagvaardiger en klantgerichter optreden en daarnaast de uitdaging om transparanter en flexibeler te werken, maken dat de overheid een sector in beweging is! Hoe vertaalt u dit naar HRM? Vandaar een congres specifiek gericht op de HR-ontwikkelingen in de overheid in Vlaanderen. Met als uiteindelijke doel het delen van kennis en ervaring met betrekking tot personeelsbeleid tussen de lokale, provinciale en Vlaamse overheden. Organisatie en initiatief van dit congres, CKC Seminars in samenwerking met de Vlaamse Overheid.
Meer informatie: www.hrmindeoverheid.be

Finance congressen

Jaarcongres met expositie Finance in de Zorg

In de zorgsector is sprake van ingrijpende maatschappelijke en financieel economische veranderingen. Bijvoorbeeld de veranderingen in de Wmo, maar ook in de markt voor jeugdzorg en verstandelijk gehandicapten komen er verschuivingen aan. Daarnaast zijn er nog de bezuinigingsdoelstellingen die tevens een grote uitdaging vormen voor de zorgorganisatie.
Die veranderingen vragen veel van zorgfinancial: Hoe ga je om met financiële tegenvallers en onzekerheden tegenover bestuurlijke en maatschappelijke ambities, en verwachtingen?
Flexibiliteit vormt een sleutelbegrip; de financial dient mee te bewegen met de veranderingen en hierop tijdig in te spelen. Dit kan door continu ver vooruit te kijken. Ook het out of the box denken kan hieraan bijdragen. Maar hoe breng je dit in de praktijk? Organisatie en initiatief van dit congres, CKC Seminars. Meer informatie: www.financeindezorg.nl

Jaarcongres met expositie Finance in het Onderwijs

Finance in het Onderwijs is hét jaarcongres voor financiële professionals werkzaam in het onderwijs, van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs (WO). Organisatie en initiatief van dit congres, CKC Seminars. Meer informatie: www.financeinhetonderwijs.nl

Overige congressen/events

Nationaal Sustainability Congres

Het Nationaal Sustainability Congres is hét duurzaamheidscongres van Nederland dat Royal HaskoningDHV en CKC Seminars jaarlijks samen organiseren. Een uniek congres met een zorgvuldige balans tussen informeren, netwerken en inspireren. Internationale als zowel nationale top sprekers uit; bedrijfsleven, politiek en wetenschap vormen de basis voor een congres dat al meer dan 15 jaar toonaangevend in Nederland is.
Meer informatie: www.sustainability-congres.nl

Wilt u zelf een seminar, congres of cursus organiseren?

De medewerkers van CKC Seminars hebben jarenlange ervaring als congresorganisatie. Wij kunnen u helpen met de keuze van het onderwerp, de samenstelling van het programma, het benaderen van sprekers, de marketing, acquisitie, de registratie van deelnemers en de fysieke organisatie. Indien u meer wilt weten over het organiseren van een congres, belt u ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Voor meer informatie:

CKC Seminars Congresorganisatie
Joke Dielesen
Postbus 984, 5600 AZ Eindhoven
Telefoon: 31(0)40 – 2146213
E-mail: joke@ckc-seminars.nl

Voor een volledig overzicht van onze events kunt u kijken op: www.ckc-seminars.nl